AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu hamile görmek

Kahve falında patronu hamile görmek

Kahve falında patronu hamile görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, makbul olan mallar edineceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında patronu hamile gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında patronunu hamile görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi zarara gireceğine delalettir.

Kahve falında patronu hamile görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında patrondan çikolata almak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında patronla el sıkışmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eski patronla kavga etmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronun bağırdığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir