AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun koluna girmek

Kahve falında patronun koluna girmek

Kahve falında patronun koluna girmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında patronun koluna girmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Kahve falında patronun koluna girmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin koluna girmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin koluna girmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün koluna girmek kazancının çok daha fazla olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın koluna girmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin koluna girmek hem geleceğinin güzel olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında koluna girmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının koluna girmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir