AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronundan kaçmak

Kahve falında patronundan kaçmak

Kahve falında patronundan kaçmak kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, onları koruyup kollayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronundan kaçmak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Kahve falında patronundan kaçmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalettir.

Kahve falında patrondan kaçmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Kahve falında patrondan tokat yemek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, emeklerinin heba olacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde patronu görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulur.

Kahve falında patronla gezmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında patron olmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir