AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan kaçmak

Kahve falında patrondan kaçmak

Kahve falında patrondan kaçmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan kaçmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Kahve falında patronundan kaçmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan kaçmak onlar adına aç insanları doyuracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan para istemek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla sarılmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında patron oğlu görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında patronla dans etmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir