AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla gezmek

Kahve falında patronla gezmek

Kahve falında patronla gezmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında patronla gezmek gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Kahve falında patronla gezmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun koluna girmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında kadın patron görmek eksiği kendinde bulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Kahve falında patronu hamile görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında patronunu uyurken görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında patronun görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla helalleşmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunun eşini görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir