AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan tokat yemek

Kahve falında patrondan tokat yemek

Kahve falında patrondan tokat yemek işlerinin yarım kalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunun dinleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan tokat yemek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında patronundan tokat yemek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan tokat yemek pek çok kişiyi idare edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerden tokat yemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında enseye tokat yemek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan tokat yemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Kahve falında bir kadından tokat yemek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında birinden tokat yemek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir