AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron olmak

Kahve falında patron olmak

Kahve falında patron olmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, hedeflerini tutturacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında patron olmak gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölen patronunu görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ortaya bazı projeler koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş patronu görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan azar işitmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında patrondan zam almak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş patronunu görmek sırların ortaya çıkmasına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan korkmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Kahve falında patronu dövmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir