AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu dövmek

Kahve falında patronunu dövmek

Kahve falında patronunu dövmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, düşmanından kurtulmaya, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, bereketin geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronunu dövmek gördüyseniz:

  • Karmaşık durumlardan uzak kalmanız stresi azaltabilir.

Kahve falında patronu dövmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işarettir.

Kahve falında patron dövmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında patronunu dövmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan patron görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Kahve falında patronu ve eşini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında patronlarla konuşmak sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronla sarılmak geçiminin zorlaşacağına, ilişkiye huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronuna kahve yapmak dileklerin gerçekleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir