AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron elini tutmak

Kahve falında patron elini tutmak

Kahve falında patron elini tutmak gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron elini tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında patronun elini tutmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patron elini tutmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında patronun elinden tutmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında eski patronun elini öpmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Kahve falında patronunun elini öpmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret eder.

Kahve falında patronla el sıkışmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patron eli öpmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir