AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu güler yüzlü görmek

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında patronu güler yüzlü gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronu gülerken görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde gül görmek yapılan işte ustalaşılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü kadın görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini güler yüzlü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güler yüzlü birini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir