AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla kucaklaşmak

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Kahve falında patronla kucaklaşmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kucaklaşmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kucaklaşmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşle kucaklaşmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyle kucaklaşmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla kucaklaşmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir