AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini uyurken görmek

Kahve falında başka birini uyurken görmek

Kahve falında başka birini uyurken görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini uyurken gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini uyurken görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek güzelliklere rast gelineceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyı uyurken görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında babanı uyurken görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını uyurken görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını uyurken görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir