AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamı uyurken görmek

Kahve falında bir adamı uyurken görmek

Kahve falında bir adamı uyurken görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulur.

Kahve falında bir adamı uyurken gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği adamı uyurken görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında bir adamı uyurken görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanı uyurken görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını uyurken görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyi uyurken görmek helal lokmalar yiyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında kızını uyurken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini uyurken görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir