AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken kendini görmek

Kahve falında uyurken kendini görmek

Kahve falında uyurken kendini görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyurken kendini gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği uyurken görmek arzularına kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayı uyurken görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulur.

Kahve falında babayı uyurken görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında babasını uyurken görmek şükrederek yaşayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini uyurken görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında babanı uyurken görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir