AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu uyurken görmek

Kahve falında patronunu uyurken görmek

Kahve falında patronunu uyurken görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sağlığını geri kazanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında patronunu uyurken gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında patronunu uyurken görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Kahve falında patronu uyurken görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek kurulu düzeninin olacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısını uyurken görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı uyurken görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini uyurken görmek yeni bir hayat kurulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir