AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sorunların günden güne artacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uyurken görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi uyurken görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği erkeği uyurken görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir