AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi uyurken görmek

Kahve falında anneyi uyurken görmek

Kahve falında anneyi uyurken görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, herhangi zarara uğramayacağına, kazancının azalmayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi uyurken gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek helal kazanç elde edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi uyurken görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında annesini uyurken görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi uyurken görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi uyurken görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine delalet eder.

Kahve falında babayı uyurken görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı uyurken görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kendini uyurken görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir