AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken düşmek

Kahve falında uyurken düşmek

Kahve falında uyurken düşmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında uyurken düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Kahve falında uyurken düşmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı uyurken görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyurken öpülmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek güveninin artacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yedi uyurları görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi uyurken görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir