AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan çikolata almak

Kahve falında patrondan çikolata almak

Kahve falında patrondan çikolata almak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan çikolata almak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında patrondan çikolata almak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında patronunu evde görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronun kızdığını görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla oturmak öz güven kazanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun elini öpmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunun görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında patronun hasta olduğunu görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir