AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun bağırdığını görmek

Kahve falında patronun bağırdığını görmek

Kahve falında patronun bağırdığını görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yükseldikçe yükseleceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında patronun bağırdığını gördüyseniz:

  • Farklı farklı alanlarda ufak tefek engeller yaşanabilir.

Kahve falında patronun bağırdığını görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin bağırdığını görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirlenmek bağırmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında korkmak bağırmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin bağırdığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında babaya bağırdığını görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine bağırmak sorumlulukların azalacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birine bağırmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir