AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu dövmek

Kahve falında patronu dövmek

Kahve falında patronu dövmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, huzurlu günler geçirileceğine, özgüveninin yerine geleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında patronu dövmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında patron dövmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu dövmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu dövmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında patrondan zam istemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında patron eli öpmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında patronu sinirli görmek güzel bir hayatı olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında patrondan ekmek almak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir