Kahve falında patrondan ekmek almak

Kahve falında patrondan ekmek almak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında patrondan ekmek almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Kahve falında patrondan ekmek almak çok büyük bir sevinç duyulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronun değiştiğini görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine inanılır.

Kahve falında patronun koluna girmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında patronunu uyurken görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında patronun evini görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında patronla konuşmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir