AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron eli öpmek

Kahve falında patron eli öpmek

Kahve falında patron eli öpmek ele geçen paranın daha da artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında patron eli öpmek gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında patron eli öpmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulur.

Kahve falında patronunun elini öpmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında patronun elini öpmek vefa göstereceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronun elini öpmek yeniden can bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Kahve falında patronu öpmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron öpmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında patronunu öpmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında patronla el sıkışmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir