AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan zam istemek

Kahve falında patrondan zam istemek

Kahve falında patrondan zam istemek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan zam istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da maddi durumunuzu ilerletmenizi sağlayacak konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında patrondan zam istemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan zam almak evdeki birinin yolculuk yapacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Kahve falında zam istemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, emeklerin boş yere harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında zam görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maaşa zam aldığını görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maaş zammı görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında zam yapıldığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir