AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron dövmek

Kahve falında patron dövmek

Kahve falında patron dövmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında patron dövmek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında patron dövmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında patronunu dövmek karanlıkların aydınlanacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında patronu dövmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında patronla kucaklaşmak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronunu öpmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Kahve falında patronunun ağladığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu yatakta görmek bol muhabbette olacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek rahatın kaçacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir