AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu sinirli görmek

Kahve falında patronu sinirli görmek

Kahve falında patronu sinirli görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Kahve falında patronu sinirli gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında patronu sinirli görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sinirli bir insan görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını sinirli görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinirli at görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşini sinirli görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında sinirli bir adam görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında babamı sinirli görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında sinirli kadın görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir