AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun eşini görmek

Kahve falında patronun eşini görmek

Kahve falında patronun eşini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kulluk derecesinin artmasına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun eşini gördüyseniz:

  • Size yardım etmeye çalışan ya da size bir şeyler sunan ya da teklif eden kişiler olabilir.

Kahve falında eski patronun eşini görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patron ve eşini görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronun eşini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında patron eşi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında patronu ve eşini görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin patronunu görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun eşini görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir