AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun kızdığını görmek

Kahve falında patronun kızdığını görmek

Kahve falında patronun kızdığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, zorluklarının son bulacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında patronun kızdığını gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında patronun kızdığını görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında birine kızmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak böylece aynı hataları yapmayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye kızmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Kahve falında kızdan numara almak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında birine çok kızmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak çok iyi mevkilere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir