AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu iyi görmek

Kahve falında patronu iyi görmek

Kahve falında patronu iyi görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında patronu iyi gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında patronu iyi görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi iyi görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sevindirici şeyler duymaya tabir olunur.

Kahve falında iyi not aldığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini iyi görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın iyileştiğini görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında en iyi dostunu görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir