Kahve falında patronunu hasta görmek

Kahve falında patronunu hasta görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, güç ve kudret kazanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, eksiği kendinde bulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında patronunu hasta gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında patronunu hasta görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronun hasta olduğunu görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu hasta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında patronlarını görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patronuyla evlenmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla oturmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir