AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla el ele yürümek

Kahve falında patronla el ele yürümek

Kahve falında patronla el ele yürümek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla el ele yürümek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında patronla el ele yürümek daha iyi şartlarda yaşayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla yürümek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patron eli öpmek sermaye elde edeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronun elini öpmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun elini tutmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında patronla el sıkışmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında patronun elini öpmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir