AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan korkmak

Kahve falında patrondan korkmak

Kahve falında patrondan korkmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında patrondan korkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi temalı ilişkiler ön planda olabilir.

Kahve falında patrondan korkmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini patron olarak görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronu sakal görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla tartışmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan izin almak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında patrondan para istemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir