AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronumu görmek

Kahve falında patronumu görmek

Kahve falında patronumu görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronumu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında patrondan para istemek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında patronuyla konuşmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında patronu ve eşini görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Kahve falında patronla beraber olmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işarettir.

Kahve falında patronu öpmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir