AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan bozuk para almak

Kahve falında patrondan bozuk para almak

Kahve falında patrondan bozuk para almak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında patrondan bozuk para almak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan para almak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında patrondan para istemek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalettir.

Kahve falında eski patronundan para almak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan kağıt para almak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında patronundan para almak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir