AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla gülmek

Kahve falında patronla gülmek

Kahve falında patronla gülmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında patronla gülmek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında patronla gülmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede gülmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin güldüğünü görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında önce ağlamak sonra gülmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın güldüğünü görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sana güldüğünü görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli gülmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir