AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan zam almak

Kahve falında patrondan zam almak

Kahve falında patrondan zam almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, sabit geliri olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan zam almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında patrondan zam istemek zor günler geçireceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan zam almak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maaşa zam aldığını görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zam istemek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında zam almak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maaş zammı görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalettir.

Kahve falında az zam almak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir