AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrondan hediye almak

Kahve falında patrondan hediye almak

Kahve falında patrondan hediye almak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, işlerdeki karın artacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında patrondan hediye almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında patrondan hediye almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında patronundan hediye almak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla gülmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında patronun oğlunu görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla öpüşmek evlerine dünürcü geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında patronu evde görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir