AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron oğlu görmek

Kahve falında patron oğlu görmek

Kahve falında patron oğlu görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sorunların atlatılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında patron oğlu gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında patronun oğlunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında patron oğlu görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron ve eşini görmek bereketli günler geçirileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla öpüşmek artık daha dikkatli davranacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında patrondan kaçmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski iş patronunu görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan para istemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir