AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla konuştuğunu görmek

Kahve falında patronla konuştuğunu görmek

Kahve falında patronla konuştuğunu görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında patronla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla konuştuğunu görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında patronla kavga etmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş patronu görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında patronu sakal görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen patronu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında patronunun ağladığını görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir