AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen patronu görmek

Kahve falında ölen patronu görmek

Kahve falında ölen patronu görmek borçları varsa ödeyeceğine, şansının da döneceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Kahve falında ölen patronu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında patronunu öpmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işaret eder.

Kahve falında patronun kızdığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında patronundan para almak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında patronla gülmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski iş patronunu görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında patronla çay içmek duygusallığın ön plana çıkacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir