AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş patronu görmek

Kahve falında ölmüş patronu görmek

Kahve falında ölmüş patronu görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, onlardan medet umacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş patronu gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kendini patron görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu dövmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun koluna girmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında patron öpmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla otobüse binmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeni patron görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında patronla görüşmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir