AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu sakal görmek

Kahve falında patronu sakal görmek

Kahve falında patronu sakal görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sorunlarının da çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında patronu sakal gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslı gelişmeler var.

Kahve falında patronu sakal görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla konuşmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun elinden tutmak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronunu konuşmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronu çalışırken görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Kahve falında patronun arabasını görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla yürümek işlerin günden güne daha da açılacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir