AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek

Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek

Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek eşiyle bahtiyar olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında patronuyla konuştuğunu görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında patronla konuştuğunu görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronun sesini duymak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında patronu hamile görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan kağıt para almak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla görüşmek borcunun çok olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Kahve falında patronundan övgü almak daha güçlü hale geleceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir