AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla kahve içmek

Kahve falında patronla kahve içmek

Kahve falında patronla kahve içmek heveslerinin biteceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında patronla kahve içmek gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Kahve falında patronla kahve içmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında patronuna kahve yapmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında patronla çay içmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafirlikte kahve içmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve köpüğü içmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında türk kahvesi içmek bereketinin artacağına, zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı kahve içmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek yeni bir eve sahip olunacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir