AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun arabasını kullanmak

Kahve falında patronun arabasını kullanmak

Kahve falında patronun arabasını kullanmak kendisi ile baş başa kalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında patronun arabasına binmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında patronun arabasını sürmek iyiliklerden yüz çevirmeye, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına delalet eder.

Kahve falında patronla arabaya binmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında patronun arabasını görmek ticaretinin de bozulmayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lüks araba kullanmak yeni bir yol çizileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir araba kullanmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü açık araba kullanmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir