AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun görmek

Kahve falında patronun görmek

Kahve falında patronun görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında patronun gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında işyerinde patronu görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında patronu görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendini patron görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işinde büyük başarılar alacağına yorulur.

Kahve falında patronla uyumak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan tokat yemek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir