AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun eşini görmek

Kahve falında patronunun eşini görmek

Kahve falında patronunun eşini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, istediği gibi yaşayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında patronunun eşini gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin patronunu görmek kötü işlere girmeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eski patronun eşini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronunun eşini görmek rızkının da çoğalacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında patronu ve eşini görmek fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron eşi görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında patron ve eşini görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, huzurun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun eşini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir