AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla helalleşmek

Kahve falında patronla helalleşmek

Kahve falında patronla helalleşmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, amacına nail olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla helalleşmek gördüyseniz:

  • Sizi yapmaktan hoşlanmadığınız şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında patronla helalleşmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birisiyle helalleşmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok daha mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babayla helalleşmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla helalleşmek büyük bir kazanç elde edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında annesiyle helalleşmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesle helalleşmek güçten ve takatten düşeceğine, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşularla helalleşmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşle helalleşmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir