AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın patron görmek

Kahve falında kadın patron görmek

Kahve falında kadın patron görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın patron gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kadın patron görmek güçlükle elde edilecek başarı, hedeflerinin başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında patronla sarılmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek hastaysa şifa bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun arabasını sürmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan azar yemek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında patrondan tokat yemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında patronları görmek işe ve aşa kavuşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Kahve falında patron kızı görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir