AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya finansal durumunuzu ilgilendiren konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak konforlu ve rahat hale geleceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak zararın gittikçe daha da artacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini öpmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir